Yaşamın başlayacağı "Muhit Sancaktepe" ile ilgili açıklamada bulunan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas Şunları söyledi:

"Sancaktepe'deki dördüncü projemiz olan Sur Yapı Muhit Sancaktepe'nin 1. kısmını tamamlayarak ilçenin sağlıklı konut stokuna büyük bir katkı daha sağlamış olduk. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tiplerinde toplam 217 dairenin ve 12 bağımsız ticari alanın yer aldığı Sur Yapı Muhit Sancatepe, 4 bin 800 metrekarelik yeşil alanı ve geniş sosyal donatılarıyla öne çıkıyor. Projede açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, dinlenme ve güneşlenme alanları, sauna ve masaj alanları, fitness salonu ve stüdyo, kafe, çocuk oyun alanı, süs havuzları ve zen bahçesi ile açık hava spor alanları yer alıyor."

6

Tatil planı yapanlara sahte ilan uyarısı Tatil planı yapanlara sahte ilan uyarısı

Özel sektörün en geniş portföye sahip inşaat firmalarından biri olan Sur Yapı, konut teslimlerine 2024’te de hız kesmeden devam ediyor. Son 4 yılda 7.500 üzerinde bağımsız bölümün teslimini gerçekleştiren Sur Yapı, 2023 yılının son çeyreğinde Muhit Sancaktepe, Excellence Koşuyolu ve Topkapı Evleri’nin teslimlerine başlamıştı. Rekor teslim performansı ile ilerleyen Sur Yapı, Antalya’da 1.300.000 metrekare arsa üzerine inşa edilen mega proje Sur Yapı Antalya’da da teslimlerine aralıksız devam ediyor.

Galeri14 Byk

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, İstanbul ve Antalya’da binlerce konutun inşaatına aynı anda devam ettiklerini belirterek "4 yılda 7.500’ün üzerinde konut teslim ederek rekor bir teslim performansı gerçekleştirdik. 2023 yılının son çeyreğinde teslimlerine başladığımız Muhit Sancaktepe, Excellence Koşuyolu ve Topkapı projelerimizi ev sahipleriyle buluşturuyoruz. 2024 yılının ilk çeyreği itibariyle 6 bin konutun daha teslimine yaklaştık. Bu konutlarımız %95 oranında tamamlandı. Teslim performansımızı 2024 yılında da artırarak devam etmeyi hedefliyoruz" dedi.