Döğücü: "İstanbul Büyükşehir Belediyesi her mahalleye kreş sözü verdi. Sadece 2 kreş açtı. Biz 11 kreş açtık.

Bizim bütçemizle İBB’nin bütçesi arasında dağlar kadar fark var. 5 yılda 268 projeyi tamamlayıp hizmete aldık." dedi.

Sancaktepe Belediye Başkanı ve yeni dönemde tekrar aday olan Şeyma Döğücü, "Sancaktepe için gerçek belediyecilik" ve "Sancaktepe Emin Ellerde" temasıyla düzenlenen geleceğe dair çalışma programı kapsamında bir lansman yapıldı.

Sancaktepe proje lansmana tanıtım programına Türkiye Cumhuriyeti'nin son Başbakanı Binali YILDIRIM, 26-28. dönem Ak Parti İstanbul Milletvekili Azmi EKİNCİ, AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Hulusi ŞENTÜRK, Ak Parti 28.Dönem İstanbul Milletvekili Av.Dr.Rabia İLHAN, Ak Parti İstanbul Milletvekili Büşra PAKER, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay AKPINAR, MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu KARAALİOĞLU, Büyük Birlik Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Abdulkadir DAREL, meclis üyesi adayları katıldı.

Sg

Program birçok gazeteci tarafından da yakından takip edildi.

Alper Yeğin: "Sancaktepe İstanbul'un en mutlu ilçesi olacak" Alper Yeğin: "Sancaktepe İstanbul'un en mutlu ilçesi olacak"

2024-2029 Dönemi Proje Tanıtım Lansmanını büyük bir çoşkuyla tamamladıklarını belirten Döğücü, "Hemşehrilerimizin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vaatlerimizi açıkladık, ikinci döneme hazırız dedik! 

Sözümüz söz; Sancaktepe’miz için yeni dönemde de 7/24 çalışacak, Gerçek Belediyecilik anlayışıyla ilçemize değer katacağız!" dedi.

Lansman konuşması sırasında İBB başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kreşle ilgili sözlerine gönderme yapan Şeyma Döğücü, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi her mahalleye kreş sözü verdi. Sadece 2 kreş açtı. Biz 11 kreş açtık." dedi.

İBB ve İlçe bütçesi arasında dağlar kadar fark olmasına rağmen 268 proje tamamladıklarının altını çizen Döğücü, gelecek dönemde de Sancaktepe'nin emin ellerde olacağını vurguladı.