Sancaktepe'de yerel seçimi kaybeden Şeyma Döğücü'den veda mesajı Sancaktepe'de yerel seçimi kaybeden Şeyma Döğücü'den veda mesajı

CHP Sancaktepe belediye başkan adayı Alper Yeğin 31 Mart seçimlerinde ipi göğüsleyerek ilçenin yeni başkanı oldu.

Yeğin, kendisini heyecanla bekleyen kalabalığa seslenirken, "Sancaktepe başardı, hep birlikte başardık" ifadeleri kullanarak, Sancaktepe'nin geleceği aydınlık, geleceği parlak vurgusu yaparak, "Göreceksiniz Sancaktepe İstanbul'un en mutlu ilçesi olacak" dedi.

Bütün enerjisini ilçenin gelişimine harcayacağının altını çizen Yeğin, "sadece bize oy verenler değil, bütün Sancaktepe'liler kazandı" dedi.

I M G 1690

Sancaktepe'de doğmuş ve büyümüş biri olarak, kendin sorunlarını iyi bilen Yeğin, ilçenin geleceğinde imzası olmasını ve daha gelişen modern bir Sancaktepe hayali olduğunu her fırsatta dile getiriyor.

Belediye Başkanı Alper Yeğin, "Birlik içinde, dayanışma içinde, hep birlikte bu ilçenin kaderini değiştireceğiz" ifadeleri kullanarak, yeni metro hatları, yaşam vadileri, nefes alınabilecek alanlar, okul ve kreşler inşa edeceklerinin altını çizdi.

Sancaktepe'yi en mutlu ilçe yapmak için bütün gücüyle çalışacaklarını özellikle vurgulayan Yeğin, güçlü bir yönetim anlayışı ile önümüzdeki beş sene içinde çok şeyin değişecenin mesajını verdi.

I M G 1704