Sancaktepe’de 2 gün boyunca dğzenlenen etkinlikler çerçevesinde Sancaktepe halkı Atamızın tüm Dünya çocuklarına Armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük bir coşkuyla kutladı.

Content Img 6628Aa6156133

Sancaktepe’de ilk resmi program Sancaktepe Atatürk Anıtına Çelenk Sunumu ile başladı.Sancaktepe Belediyesi adına Belediye Başkanımız Alper Yeğin’in çelenk sunumunu yaptığı program İstiklal Marşı ve Saygı duruşu sona erdi.

Content Img 6628Aa615741C

Sancaktepe Şehit Yüzbaşı Yusuf Kenan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen ve Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya ve Belediye Başkanımız Alper Yeğin’in katılımı ile gerçekleşen programda günün anlam ve önemini ifade eden video gösterimi,şiir dinletisi, koro gösterimi ve halk oyunları gösterimi sunuldu. Programın sonunda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Belediye Başkanımız Alper Yeğin ve Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hale Bağce Özbaş tarafından ödülleri takdim edildi.

Content Img 6628Aa614C759

Sancaktepe Belediyesi tarafından vatandaşlarımızın yoğun katılımı altında Sancaktepe 100.yıl Cumhuriyet Meydanı ve Ayazma Yaşam Vadisi’nde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Content Img 6628Aa614Dc93

22-23 Nisan tarihleri arasında gün boyu düzenlenen etkinlik ve atölyelerde çocuklar bayramın tadını doyasıya çıkardı. Kutlamaların adresi olan Ayazma Vadisi’nde elinde bayraklarla buluşan Sancaktepe’li vatandaşlar Derya Yıldırım ve Manuş Baba’nın sahne konserde unutulmaz bir gece yaşadı.

Sancaktepe'de yerel seçimi kaybeden Şeyma Döğücü'den veda mesajı Sancaktepe'de yerel seçimi kaybeden Şeyma Döğücü'den veda mesajı

Content Img 6628Aa614E323

Etkinliklerde gençler  ve vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla hatıra fotoğrafı çeken ve eğlencelerine ortak olan Belediye Başkanımız Alper Yeğin, “Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir" diyerek, millet egemenliğine yürekten bağlı Baş Komutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm Dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.