Gelişen mahallenin ihtiyaçlarına ve mahallede ikamet eden sakinlerin sorunlarına hakim olan, mahallenin her sokağını bilen ve sevilen bir kişi olarak öne çıkan Ümit Kaya, 31 Mart seçimlerinde kazanması halinde mahallenin sorunlarını çözüme kavuşturmak için önemli bir ekip kurduğunu ve bu ekiple birlikte enerjilerini mahallenin sorunlarını çözüme ulaştırma ve kentin gelişimi için kullanacağını söyledi.

Gelişimin değişim ve değişimin azim ve kararlılıkla mümkün olduğunu vurgulayan Kaya, "Mahallemizin eksiklerini tamamlamak, sorunlarını çözmek, ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını ilgili kişi veya birimler aracılığı ile gidermek, engelli vatandaşlarımızın engellerini ortadan kaldırmak, sosyal ve kültürel faaliyetlerle farkındalık oluşturma misyonu ile çalışacağız" diyerek, standart değil, aktif, ayrıştıran değil uzlaştırıcı anlayışla çözüm odaklı hizmet edeceklerinin altını çizdi.

Mahalle için hedefleri arasında olan önemli çalışmalar olduğunu vurgulayan Kaya, "sorumluluk sahibi ve çözüm odaklı çalışmalar yapmak, her işin başlangıcında en önemli etkendir" ifadeleri kullanarak, insan odaklı çözümlerle birlikte tüm canlıların yaşam hakları noktasında gerekli adımları atıp özellikle sokak hayvanları ile ilgili de çalışmalar yapılmasını sağlamak istediklerini belirtti.

Metropollerde yaşam kurallarının ve işleyiş düzeninin sokak ve mahalleden başladığının altını çizen Kaya, başarılı belediyecilik çalışmalarının temelinde de genellikle muhtarların mahalledeki eksiklikleri gözleyerek sorunları ilgililere götürmesiyle çözüme kavuştuğunda mümkün oluyor. Bu nedenle bizim Abdurrahmangazi mahallemiz için ana hedeflerimizden biri mahallemizin gelişimi için, sorunları yerinde ve kaynağında tespit ederek, sorunun çözümünde ise doğru şekilde köprü görevi görmektir değerlendirmesi yaptı.

Son derece heyecanlı olduklarını ve seçim kampanyaları süresi boyunca yoğun çalıştıklarını belirten Kaya, "Vatandaşlarımızın teveccühüne güvenim ve inancım tam olmakla birlikte, onların sözü bizim kabulümüzdür. Yapılacak olan tercihin sonucu ne olursa olsun başımızın üzerinde yeri vardır. Ümit ederim ki mahallemize yapmak istediğimiz muhtarlık hizmetleri noktasında bizi seçerler" ifadeleri kullandı.

İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu Sancaktepe'de Ziyaretlerde Bulundu İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu Sancaktepe'de Ziyaretlerde Bulundu

Seçim çalışmalarını yaptığı koordinasyon merkezinde vatandaşların yoğun ilgisiyle süreci yöneten Ümit Kaya, Abdurrahmangazi Mahallesi için hazır olduğu mesajını verdi.

Umit Kaya1