İmamoğlu, Sancaktepe'nin tarihi öneme sahip Demokrasi Caddesinde çok sayıda partili ve bölge seçmenine seslendi.

Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Alper Yeğin ve CHP bölge yetkililerin seçim otobüsünden vatandaşları selamlayarak yaptıkları programda İBB başkanlığındaki süreçte yaptıkları çalışmaları ve gelecekte yapacaklarına yönelik vaadlerini sıraladı.

Sancaktepe C H P1

Sancaktepe'de 31 Mart'ta "Her şey çok güzel olacak" sloganıyla toplanan kalabalığa seslenen İmamoğlu, İstanbul'da ve Sancaktepe'de gündem değişti. Eskiden birinin kayırmacılığı üzerinden büyükşehir konuşulurdu, bir vatandaşın arsasındaki imar artışı konuşulurdu, ayrımcılık yapılan bir derneğin veya bir vakıfın aldığı binalar konuşulurdu. Şimdi İstanbul'da anne kart, halk süt konuşulunuyor" ifadeleri kullanarak, geçmiş dönemleri eleştirdi.

Anne kart, ve halk süt üzerinden rakiplerine yüklenen İmamoğlu, İstanbul'da Büyükşehir belediyesi olarak yaptıkları yurtlarda binlerce öğrencinin kaldığını, gelecek dönemde kapasiteyi 15 bin öğrenciye çıkaracaklarını belirtti.

Sancaktepe C H P

İstanbul'un çehresini değiştirdiklerini aktaran İmam, geçen seçimden bu yana yaklaşık 20'den fazla kez Sancaktepe'yi ziyaret ettiğini ve ilçeyi önemsediğini söyledi.

İmamoğlu, bölge insanı tarafından uzun süredir heyecanla beklenen ve ne zaman açılacağı merak konusu olan Sancaktepe metrosunun 16 Mart'ta açılacağını duyurdu.

Sancaktepe metrosu için, "onlar üç senede ihaleye çıktılar, biz 3,5 senede metroyu bitirdik" dedi.

Sancaktepe'de 23 Nisan çoşkuyla kutlandı Sancaktepe'de 23 Nisan çoşkuyla kutlandı

Konuşmasından sonra Ekrem İmamoğlu, CHP Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Alper Yeğin ve diğer yetkililerle birlikte toplanan kalabalığı selamlayarak teşekkür etti.