Sancaktepe Recep Tayyip Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Ayırmadan Ayrışmadan, Sancaktepe için canla başla" temalı programda salon doldu taştı.

MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu programda yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakı adayının 31 Mart'ta seçimden zaferle çıkacağının altını çizerek, bunun için çok çalıştıklarını söyledi. "Ayırmadan ayrışmadan Sancaktepe için canla başla" vurgusu yapan Karaalioğlu, "Sancaktepeli hemşerilerimize Cumhur İttifakının gücünü, birliğini gösterdikleri ve 31 Mart Yerel Seçimlerinde bizlere duydukları güven için sonsuz şükranlarımı sunuyorum." ifadeleri kullandı.

Programa katılan Belediye başkanı ve 31 Mart'ta da Cumhur İttifakı belediye başkan adayı Şeyma Döğücü, 31 Martta başta kadınlarımız olmak üzere, tüm hemşelerimizin desteğiyle Allah'ın izniyle alnımızın akıyla zaferle çıkacağız ifadeleri kullandı.

Döğücü, konuşmasında İBB'yi eleştirdi. İBB Ekrem İmamoğlu'nun geçen dönem her mahalleye bir kreş sözüyle seçime girip, seçimden sonra sözünü unuttuğunu hatırlatarak, ilçemize İBB sadece iki tane kreş yaptı. Biz ilçe belediyesi olarak 11 tane kreş açtık. İBB bütçesi nere, ilçe bütçesi nere, İBB asıl işini bırakıp süt dağıtmayı anlatıyor, o işleri ilçe belediyeleri olarak bizler zaten yapıyoruz. Sen asıl görevin olan işini yapsana, Sancaktepe'de ulaşım sorunu var, bu konuda hiç yardımcı olmadın, geldin yapılacak metro tüneline harfiyat döktün, şuanda Sancaktepe'de aday olan CHP adayı o zaman İBB Metro İstanbul A.Ş başındaydı, neden harfiyat döktürdü, neden Sancaktepelilerin hakkını savunmadı. Hem o gün dökülen harfiyata sessiz kalacaksın hem de bugün gelip Sancaktepelilerden oy isteyeceksin, bunlar böyle yorumunda bulundu.

"31 Martta İstanbul Büyükşehir'de Allah'ın izniyle İstanbul Muradına kavuşacak ve Sancaktepe'de de bu kardeşiniz sizlerin desteğiyle tekrar seçilecek" diyen Döğücü, İstanbul'un kaybedecek bir beş yılı daha olmadığını savundu.

Konuşmalar sonrasında yeni dönem Belediye Meclis Üyesi adayları tanıtıldı.

Kafkas dans gösterisiyle devam eden program Ali Kınık'ın konseriyle devam etti.

Kafkasoyunlari

Program sonrasında sosyal medya hesabından programa dair paylaşım yapan MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu,

"Ayırmadan Ayrışmadan, Canla Başla Sancaktepe İçin" temalı ve Meclis Üyesi Adaylarımızın tanıtımının yapıldığı programımızı MYK Üyemiz Sn. Nevzat Ünlütürk, MYK Üyemiz Sn. Şahin Gürz, İstanbul İl Başkan Yardımcılarımız  Sn. Hakan Aslan, Sn.Engin Akyüz, İl Yöneticilerimiz Sn. Halil Tufan, Sn. Cengiz Pehlivan, Cumhur İttifakı Belediye Başkanımız Sn. Şeyma Döğücü,Ülkü Ocakları Başkanımzı Sn.Muharrem Taşdemir, Ak Parti İlçe Başkanı Sn. Turgay Akpınar,BBP İlçe Başkanı Sn.Abdulkadir Darel, muhtarlarımız, Sivil Toplum Kuruluşları Dernek Başkanlarımız ve değerli yönetimleri, saygıdeğer Şehit yakınlarımız, saygıdeğer gazilerimiz, basınımızın güzide mensupları, Cumhur İttifakının gönül birliği yaptığı çok değerli Sancaktepeli hemşelerimizin katılımları ile gerçekleştirdik.
 
Gecede bizlere güzel şarkıları ile eşlik eden Sn. Ali Kınık ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum.
Sancaktepeli hemşerilerimize Cumhur İttifakının gücünü, birliğini gösterdikleri ve 31 Mart Yerel Seçimlerinde bizlere duydukları güven için sonsuz şükranlarımı sunuyorum. 

Zafer Cumhur'un Olacak !!!"

ifadeleri kullandı.