Özer Müzik Merkezi'nin yetiştirdiği küçük öğrencilerin performansları büyük beğeni topladı. Yoğun alkışlar eşliğinde desteklenen öğrencilerin heyecanları görülmeye değdi.

Sancaktepe'de müzik ve tiyatro bir arada olacak Sancaktepe'de müzik ve tiyatro bir arada olacak

Etkinlik1

Programın sunumu Gazeteci yazar Semihhan Aydemir tarafından yapılırken, etkinliğe Cemevleri dedeleri, başkanları ve yetkilileri başta olmak üzere, CHP Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Alper Yeğin, Sancaktepe Belediyesi Meclis Üyeleri, TRT'nin çok değerli sanatçıları Mine Geçili Bitmez ve Hüseyin Bitmez gibi isimlerle çok sayıda vatandaş katıldı.

Sancaktepe Belediyesi tarafından da desteklenen programda, konuşan Yenidoğan Cemevi Başkanı Muharrem ER, programa iştirak eden vatandaşları selamlayarak, destek veren herkese teşekkür etti.

Celalözer

Programa katılanları selamlayan Cemevi dedesi Celal Özer "Rahman ve Rahim olan ALLAH cümlemizi bağışlasın ve korusun. Sevgi, huzur, barış içerisinde, vatanımızı, milletimizi, ulusumuzu, birlikte yaşamayı nasip eylesin. Dünyamızda 57 tane Müslüman ülke var, onlara da birliktelik, samimiyetle bu hızır ayında huzurla yaşamalarını, birbirlerini anlamalarını cenabı Allah'tan diliyorum" dedi.

"Gel gönül hakkını zikret, insana ferman iken
Tövbe kıl cemi günahın, derdine derman iken
Sermayeni öyle bir kumaşa ver, zarar etmeyesin
Gel sende orda fakir olma, burda bezirgan iken" ifadeleriyle herkesin dünyada bir bezirgan gibi yaşadığını vurgulayarak, insanın sahip olduğu emanetleri koruması gerektiğinin altını çizdi.

Açılış konuşmalarından sonra, Özer Müzik Merkezi öğrencilerinden oluşan grupların müzik performanslarına, aralarda şiir seslendirmeleri ve tiyatro oyunundan erbane gösterisine kadar birçok performans sergilendi.

Cocuklar

Yoğun ilginin gösterildiği ve takdir toplayan programda, minik öğrencilerden, deneyimli müzik hocalarına, ses sanatçılarından, profesyonel tiyatroculara kadar farklı grupların sahne alması hem öğrenci velilerini hemde katılımcıları fazlasıyla memnun etti.

Mızrabın tele, telin sese ve sesin gönüllere yol olup ulaştığı, çocuk heyecanların büyük tecrübelerle harmanlandığı, birlikteliğin anlam kazandırdığı ve sanatın güzellik nakşettiği bir akşam yaşandı. Samimiyetin duygulandırdığı ve çeşitliliğin renklendirdiği akşamın sonunda organizasyon sürecinde gerek grupların hazırlığı, gerekse programın organizasyonunda önemli rolü olan hocalara teşekkür edildi.

Omm1

Özer Müzik Merkezi kurucusu İlhan Özer ve babasının yolunda olan Arda Özer'e örencileri tarafından çiçek hediye edildi.

Öte yandan program sonunda yapılan çekilişle, iki adet bağlama, bir adet darbuka ve bir adet ortaokul eğitim seti de talihlilere armağan edildi.

Programın kapanış konuşmasını yapan İlhan Özer, organizasyonda emeği geçenlere ve katılım sağlayan herkese teşekkür etti.